Peter Noe-Nygaard

I forbindelse med en stor omstrukturering af min virksomheds danske kontor, blev mine kollegaer og jeg sat i en svær situation, hvor vi skulle navigere i et nyt setup og samtidig under en ny situation (Covid-19).

Som salgsdirektør, skulle jeg træffe en række afgørende og vigtige beslutninger, men var fanget i dag-til-dag aktiviteter, som overskyggende den langsigtede strategi, samtidig med at jeg havde en stor ansvarsfølelse overfor mine kollegaer.

I en periode over et par måneder, havde jeg en række samtaler med Mette Jensen, som aktivt hjalp mig med at få sat ord på den prioritering og de opgaver, som jeg dybest set godt vidste skulle gøres, men som blev skubbet foran og påvirkede både humøret og motivationen. Det har været meget værdifuldt at have et fortroligt samtalerum, hvor Mette med sin dybe erhvervserfaring og hurtige forståelse for situationen har hjulpet mig igennem denne periode. For mig har det betydet en række af succeser både privat og professionelt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *