Min historie

Jeg hedder Mette og er 42 år. Jeg har en lang lederkarriere bag mig i finans og IT branchen. Jeg forfølger nu min drøm om at arbejde som coach og bruge min erfaring til at hjælpe andre via coaching.

Jeg bor i et hus i Glostrup sammen med mine 2 fantastiske og meget forskellige børn på 7 og 11 år. I huset har jeg også min praksis, hvor jeg møder mine klienter til forskellige sessioner med selvudvikling, rådgivning og coaching .

Jeg har altid har været nysgerrig på mennesker og måden vi udvikler os på. Hvad er det, der driver os? Hvorfor og hvordan kan vi få mere ind i livet af alt det, der føles rigtigt og godt for os?

For mig er det magisk, når jeg som coach kærligt kan hjælpe mine klienter gennem en forandring. Det giver mig den mest ægte følelse af taknemmelighed, og det er lige netop derfor, jeg har valgt at uddanne mig som coach.

Mine værdier og kompetencer

Som coach ønsker jeg at gøre en forskel for andre mennesker i deres liv. At hjælpe dem med at blive lykkeligere, udvikle sig og give dem redskaberne til at give deres liv et nyt fokus. Autencitet, rummelighed og frihed er vigtige styringsparametre i både mit professionelle og private liv.

Jeg er uddannet NLP Master Coach og er i øjeblikket ved at videreuddanne mig til psykoterapeut. Derudover arbejder jeg som frivillig rådgiver hos Psykiatrifonden.

Jeg har en finansiel og bankfaglig baggrund og en HD i organisation og ledelse fra CBS.

Min lederkarriere startede da jeg var 24 år – og jeg har arbejdet med stort set alle ledelsesmæssige problemstillinger i forskellige kulturer, på flere niveauer og med skiftende bank- og IT-fagligt indhold.

Læs mere om mig og min karriere på min Linkedin profil.