Hypnose kan hjælpe dig med dit rygestop. Hurtigt og effektivt kan du komme af med din dårlige vane, dufte bedre, trække vejret frit og få et sundere liv.

Rygestop med hypnose

Bliv røgfri med hypnose

Du kender sikkert følelsen. Lugten som hænger i dit tøj, på dine fingrene, din ånde. Måske skammer du dig over, at andre kan lugte, når du har røget? Og du har sikkert overvejet mere end én gang at stoppe med at ryge. Forsøgt med forskellige metoder – uden succes.

Med et effektivt rygestop behøver du ikke længere at skamme dig over din dårlige vane. Du opnår på kort tid et sundere liv.

Stjæler cigaretterne din tid og dit nærvær fra dine nærmeste?

Hypnose hjælper dig til et rygestop, så du kan slippe fri af din afhængighed.

Et effektivt rygestop

Når du har besluttet dig for at stoppe med at ryge, vil hypnosen støtte dig, mindske og helt kunne fjerne din rygetrang Du vil opleve, at din motivation bliver boostet, og du får nye strategier til at håndtere dine følelser, så du opnår et effektivt og vedholdende rygestop.

Kender du det?

Din trang til cigaretter kan blive trigget af mange ting. Måske kan du genkende nogle af disse:

  • Du bliver irriteret på nogen eller over noget – du MÅ have en cigaret med det samme
  • Du føler dig trist til mode – du SKAL have en smøg lige nu
  • Du har lige fået en rigtig god nyhed, det skal da fejres – du finder straks cigaretterne frem
  • Du skal vente på toget – Ohh så kan du da lige nå en hurtig cigaret, i stedet for at kede dig mens du venter
  • Du er til fest – altså det er MEGET hyggeligere at stå og snakke udenfor med de andre rygere

Få hjælp til et trygt og varigt rygestop

Har du røget i så mange år, at du ikke længere ved, hvordan det vil føles, når du ikke længere kan støtte dig til cigaretterne? Og har du brug for hjælp til nye strategier? Så kan hypnose hjælpe dig til et trygt og varigt rygestop.

I hypnose er du med hele vejen og kan til enhver tid åbne dine øjne. Det er en lettere trancetilstand og har således intet med de former for hypnoseshow, som du måske har set på tv at gøre. Du er stadig i kontrol over din egen krop, og hverken du eller mig som hypnoterapeut kan få dig til at gøre noget, du ikke vil. Til gengæld er dit ubevidste langt mere modtageligt for netop at indlægge nye strategier og vaner, som skal hjælpe dig til at få et varigt rygestop.

Min historie – og min vej til et varigt rygestop

Jeg har selv været ryger fra jeg var 13 til jeg blev 40 år. Jeg elskede mine cigaretter, og jeg brugte dem i alle anledninger. Når jeg holdt pause, når noget var svært, når noget var sjovt, og rigtig meget når jeg skulle være social. Det føltes som om, jeg havde noget til fælles med andre. Også selvom jeg var bevidst om, at det var skamfuldt og lugtede. Jeg holdt op med at ryge  mange gange, og efter at jeg i en periode havde hørt på, at jeg var både ’hellig’, ’mærkelig’ og ’sådan en sund type nu’, er jeg altid begyndt igen. Både pga. kommentarerne, men også når jeg ramte ind i perioder i livet, hvor noget lige blev lidt svært.- Så knækkede jeg. Det som jeg kort forinden havde følt som stærkt, sejt og modigt, var nu (endnu engang) blevet til et nederlag….

En rygrad som en regnorm

Med de mange nederlag fik jeg følelsen af, at ikke duede til noget, at jeg havde rygrad som en regnorm. Selvkritikken voksede fra gang til gang, og til sidst var jeg nødt til at ryge lidt flere cigaretter for ikke at kunne mærke skammen over at være ryger.

Den endelige beslutning

Til sidst besluttede jeg mig for at stoppe min rygning for altid. Jeg vidste, at jeg skulle gøre noget mere, noget anderledes end de andre gange. Så opdagede jeg hypnose, som blev min redning til et varigt rygestop. Hypnosen gjorde min beslutning om et rygestop permanent, og jeg har ikke haft trang til at ryge siden. Faktisk blev mit rygestop nemmere, end jeg havde forventet, fordi jeg var fast besluttet og nu også fik den rette hjælp til at stoppe med at ryge.

Er du klar til at kvitte smøgerne? Hypnose er vejen frem til dit varige rygestop.

Jeg har en godkendt 4 årig uddannelse som Psykoterapeut MPF, og er samtidig certificeret Hypnoterapeut.

Book en tid ved at kontakte mig.