Hjem » NLP Uddannelser

Bliv certificeret NLP Practitioner – online

  • Føler du dig klar til at tage næste skridt?
  • Vil du blive bedre til at kommunikere og støtte andre i at nå deres mål?
  • Vil du udvikle dig personligt?

Så er uddannelsen som NLP Practitioner det rigtige sted at starte.

Undervisningen

Du får coachingteorien helt på plads, og samtidig trænet så meget, at det ligger på rygraden. Du kan vælge at blive certificeret og dermed få adgang til videregående NLP-uddannelser.

Undervisningen er “live” og med 1-2 undervisere til stede hele tiden, også når I er i grupperum og øve. Vi holder holdene små og det betyder at der er god tid til din personlige udvikling. Det er en meget væsentlig del af at kunne anvende værktøjerne efter uddannelsen at du får mulighed for at blive coachet personligt undervejs. I træner på jeres egne rigtige problemstillinger, og får hele tiden feedback fra hinanden og fra underviserne.

Det er vores erfaring at der allerede på 1. modul skabes et fortroligt rum og dermed en mulighed for at dele udfordringer på et dybere plan. Dette understøttes af onlineformatet, fordi vi holder holdene små, men også fordi nogle på holdet kan have brug for mere tryghed, og nemmere kan åbne op når de sidder hjemme i egne rammer.

Uddannelsen er online træning via Zoom. Der veksles mellem teori og praktisk træning samt feedback. Imellem modulerne mødes I og træner med hinanden. Du får alt kursusmaterialet tilsendt fysisk.

Du lærer

  • De klassiske NLP-modeller og metoder
  • At støtte dig selv og andre i deres personlige udvikling
  • At udvikle en række mere støttende mønstre
  • Blive bedre til at finde din indre målsætning og motivation
  • Udvikle dit kendskab til mennesker og dine kommunikationsevner

Praktisk info

Pris: Kr. 12.000,- inkl. moms for modul 1-4 samt certificering

Hold 08 Efterår 2024:

Modul 1:

Torsdag den 19 september kl. 9-16

Fredag den 20 september kl. 9-15

Modul 2:

Torsdag den 17 oktober kl. 9-16

Fredag den 18 oktober kl. 9-15

Modul 3

Torsdag den 14 november kl. 9-16

Fredag den 15 november kl. 9-15

Modul 4:

Torsdag den 12 december kl. 9-16

Fredag den 13 december kl. 9-15 (inkl. certificering)

Hold 09 Forår 2025:

Modul 1:

Torsdag den 6 februar kl. 9-16

Fredag den 7 februar kl. 9-15

Modul 2:

Torsdag den 6 marts kl. 9-16

Fredag den 7 marts kl. 9-15

Modul 3

Torsdag den 3 april kl. 9-16

Fredag den 4 april kl. 9-15

Modul 4:

Torsdag den 8 maj kl. 9-16

Fredag den 9 maj kl. 9-15 (inkl. certificering)

Bliv certificeret NLP Practitioner 

Få adgang til et nyt univers af muligheder med vores NLP Practitioner

Book din Plads nU

Dine undervisere på NLP Practitioner

Dine undervisere er Mette Jensen og Chris Grew. Vi har de sidste 20 år arbejdet med at skabe forandringer for både individer og virksomheder. Vi er begge uddannede i NLP, ledelse, psykoterapi og coaching.

Tidligere kursister siger

Jeg vil lige udtrykke min kæmpe taknemmelighed
Jeg vil lige udtrykke min kæmpe taknemmelighed for jeres NLP-practitioner som jeg er helt høj på. Kurset har i den grad åbnet døre til indsigt og forståelse, der har gjort det muligt for mig at se verden omkring mig med nye øjne. Og bedre øjne, vil jeg påstå ☺️ Jeres undervisning har ikke bare beriget mig med færdigheder, men det har også skabt et fundament for at forstå andre på en dybere og mere meningsfuld måde og som jeg helt klart tager med mig i arbejdskontekst og i privatlivet. Jeres dedikation og kompetencer som undervisere, og ikke mindst jeres nede-på-jorden-måde-at-være-på, har været afgørende for den positive indvirkning, kurset har haft på mit liv. Det har tilføjet perspektiv og dybde til mine tanker om, hvordan jeg ser og forholder mig til andre fremadrettet. Så kæmpe tak herfra. Jeres engagement og viden har været uvurderlig, og jeg er taknemmelig for den berigende oplevelse, I har skabt gennem jeres undervisning. I er bare skønne! Ps. det var helt klart også den hyggeligste eksamen jeg har været til ☺️ Endnu engang tusind tak til jer.
Kamilla
NLP Practitioner
Tobias Løwenheim Bruhn Hansen, leder
“Trist, for nu sluttede min uddannelse. Hvor mange kan sige det? Wauw, sikke en rejse det har været. Måden hvorpå NLP har rykket mig, og givet mig nye kompetencer til at håndtere udfordringer og forståelse for andres model af verden er utrolig. Jeg føler mig bedre rustet til fremtiden, og som menneske helt generelt. Det skyldes NLP og dens modeller – men mest af alt, Chris og Mette, for deres fantastiske måde at undervise på. Så tak. Tak til NLP og tak til jer!”
Tobias Løwenheim Bruhn Hansen
Leder
Thea Vahr, Project Manager
This weekend marked the completion of my NLP Practitioner Certification Program. A big thank you to Chris Grew and Mette Jensen. The program exceeded all my expectations and gave me new perspectives on what communication is. I look forward to take these insights with me both personally and professionally going forward
Thea Vahr
Project Manager
Pia Hald, selvstændig behandler og underviser
”Inden jeg selv skulle undervise gjorde jeg mig bevidst om at jeg havde alle de ressourcer og kompetencer til at gøre det godt, og det gjorde JEG – med en super feedback fra mine kursister. Det var fedt at bruge sproglige forudsætninger og Milton til at understøtte deres læring. Tak for NLP Practitioner”
Pia Hald
Selvstændig behandler og underviser
Belinda Schamaitat, Marketing communications coordinator
 Yay! Jeg har bestået og fået min certificering som coach; NLP Practitioner. Det har været utroligt spændende at dykke ned i individets tanker og dennes model af verden. Ved blot at justere på et par parametre i vores non-verbale og verbale kommunikation kan vi opnå en meget mere udbytterig og effektfuld samtale, der åbner op og er støttende for andre – både på arbejdspladsen og privatfronten. Det har været en givende og lærerig rejse! Jeg er glad og stolt over at have coachet andre og støttet dem i deres rejse, at tænke i mål, finde motivationen samt skabe gennemtænkte beslutninger. Og jeg glæder mig til at hjælpe og støtte mange flere i fremtiden. Stort tak til Chris Grew og Mette Jensen for et fabelagtigt certificeringskursus. De kan virkelig deres kram, og jeg vil til enhver tid anbefale dem
Belinda Schamaitat
Piotr Birketoft, Konsulent
”Det vigtigste udbytte for mig er at jeg har fået en langt bedre forståelse af de mennesker som er omkring mig. Det er blevet nemmere for mig at blive forstået og forstå andre. Jeg har fået en langt større tolerance overfor andre mennesker, og det har betydet færre frustrationer og misforståelser. I forhold til mit liv, så har det betydet at jeg arbejdsmæssigt lykkedes med mine projekter og min kommunikation, da jeg ud fra den viden jeg har fået igennem kurset langt bedre kan tilrettelægge min kommunikation med henblik på et bedre resultat”
Piotr Birketoft
Konsulent