Jeg tager udgangspunkt i min lederuddannelse og mere end 20 års praktisk ledererfaring, når jeg rådgiver, coacher og underviser ledere.

Hjælp dit team til den bedste performance

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at fortælle om netop jeres behov og høre om hvordan jeg kan hjælpe. Det er helt gratis.

Kontakt mig nu

Har du brug for et fortroligt rum, hvor du kan få snakket om alt det der fylder i dit liv som leder, eller har du en ledergruppe du gerne vil udvikle så skræddersyer jeg gerne et forløb der passer. Jeg har erfaring med coaching og undervisning i:

  • Balance og Trivsel
  • Personlig ledelse
  • Stress
  • Kommunikation
  • Den svære samtale
  • Strategi udvikling
  • At lede opad
  • Leder for ledere
  • DiSC
  • Enneagrammet

Jeg samarbejder bl.a. med

Afterskolerne
Cap
BCG
Sparekassen Middelfart
BEC
Coloplast
Danskebank
hjulpet mig med at forstå og justere min selvopfattelse
Mette har gennem et coachforløb hjulpet mig med at forstå og justere min selvopfattelse og behov i relation til mit arbejde, særligt hvad angår 1) et manglende mod til at tage chancer og gå efter mine drømme selvom der medfølger risici, samt 2) et ekstremt behov for succes og anerkendelse. Jeg har gennem dialogerne med Mette opnået en mere nuanceret tilgang til hvad mit arbejde skal kunne for mig. Det har betydet, at jeg nu i højere grad er villig til at afprøve drømme og er siden startet min egen virksomhed. Desuden føler jeg mig mindre afhængig af om alt hvad jeg foretager mig, bliver en stor succes. Jeg kan bedre slappe af og tage tingene som de kommer. En stor lettelse.
Lærke Reenberg
Mette var tillidsvækkende og skabte trygge rammer
Mit forløb hos Mette har fungeret som en ventil for mine tanker, oplevelser og undren i forbindelse med at starte mit professionelle virke og arbejdsliv. Gennem vores samarbejde har jeg arbejdet med overgangen fra studerende til young professional og fået skabt balance i mit liv – både privat og arbejdsmæssigt. Mette var tillidsvækkende og skabte trygge rammer til at dele mine inderste tanker. Desuden, var hun exceptionel dygtig til at vide, hvornår jeg skulle udfordres og selv komme frem til svaret, samt hvornår hun skulle guide mig ved hjælp af redskaber og mentale øvelser.
Sofie Klöcker
Medical Device Industrien
Stor omstrukturering af min virksomheds danske kontor
I forbindelse med en stor omstrukturering af min virksomheds danske kontor, blev mine kollegaer og jeg sat i en svær situation, hvor vi skulle navigere i et nyt setup og samtidig under en ny situation (Covid-19). Som salgsdirektør, skulle jeg træffe en række afgørende og vigtige beslutninger, men var fanget i dag-til-dag aktiviteter, som overskyggede den langsigtede strategi, samtidig med at jeg havde en stor ansvarsfølelse overfor mine kollegaer. I en periode over et par måneder, havde jeg en række samtaler med Mette Jensen, som aktivt hjalp mig med at få sat ord på den prioritering og de opgaver, som jeg dybest set godt vidste skulle gøres, men som blev skubbet foran og påvirkede både humøret og motivationen. Det har været meget værdifuldt at have et fortroligt samtalerum, hvor Mette med sin dybe erhvervserfaring og hurtige forståelse for situationen har hjulpet mig igennem denne periode. For mig har det betydet en række af succeser både privat og professionelt
Peter Noe-Nygaard