Terapi virker blandt andet på

 • Selvværd
 • Håbløshed/meningsløshed
 • Problemer i relationer
 • Tankemylder
 • Forstyrret søvn
 • Uro
 • Irritabilitet/vredesudbrud
 • Sorg
 • Angst/frygt
 • Stress
 • Depression
 • Skam/skyld
 • Traumer
 • Misbrug
 • Som støtte i livskriser fx. job skifte/fyring, skilsmisse, dødsfald.

Ræk ud – Jeg er klar

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at fortælle om netop din udfordring og høre om hvordan terapi vil kunne støtte dig. Det er helt gratis.

Kontakt mig nu

Hvad er Terapi

Måske har du en forestilling om at terapi er hårdt og der skal graves dybt… ?

Eller måske tænker du at det kan blive ubehageligt at sidde overfor en der “analyserer” dig.. ?

Det kan også være du har hørt om dyre forløb der ingen virkning har haft… ?

Jeg vil gerne være med til at gøre terapi til noget rigtig rart og samtidig noget der VIRKER – og det må faktisk også godt være sjovt!!! Ja det handler om dig, men vi kan også snakke generelt og bruge eksempler fra andre end os selv. Jeg bruger også gerne eksempler fra mit liv hvis det giver mening og værdi ind i vores samtale.

En anden vigtig ting er at vi kan ikke ændre vores fortid, men vi kan ændre den betydning vores fortid har for vores fremtid. Så hvis vi arbejder tilbage i tid, så er det for at tilføje styrke og ny mening til din fremtid.

Det er helt essentielt at vi dyrker det positive og dine ressourcer, for det er når du er i overskud og ro at du netop kan udvikle dig. Er du under stort pres lige nu, så vil vi i første omgang arbejde med at finde større ro nu og her og dernæst kigge på fremtiden og hvad du har brug for at gøre.

Min opgave er at lade ansvaret for din udvikling ligge hvor det hører til – hos dig. Min opgave er også at vi får bygget en relation op som er baseret på tillid og tryghed, et sted hvor du kan åbne op for præcis det du har brug for.

Jeg har værktøjerne og erfaringen med forandrings arbejde, du har viljen og lysten til at nå dine mål. Jeg er med dig hele vejen.

For mig er det en stor gave hver gang jeg får lov til at være en støtte og hjælp til andres personlige udvikling. Jeg ønsker at du får effekt af vores samtaler fra første session og derfor er der altid fuld garanti, dvs. pengene retur hvis du ikke føler det har givet dig værdi. Jeg har dog endnu aldrig oplevet en tilbagebetaling 🙂

Succeshistorier

Her kan du læse 3 historier baseret på klienter der har været i terapi hos mig

Stina 45 år, 5 sessioner
Stina fortæller til første session at hun har lidt af angst i de sidste 3 år. Det passer med siden dengang hendes søn var tæt på at dø. Stina synes hun bliver mere og mere bange for flere og flere ting, hun synes også hun er under pres på sit arbejde og i sit ægteskab. Vi arbejder i nogle sessioner meget på at finde frem til hvordan det var før, da hun følte hun turde mere og følte sig mere stærk. Da vi nu har fat i hendes ressourcer kan vi sammen gå ind i oplevelsen omkring hendes søn. Det viser sig at Stina stadig er i alarmberedskab her 3 år efter, men helt uden grund. Sønnen er rask og uden for livsfare. Det vigtige arbejde med at forstå at denne traumatiske oplevelse er slut gøres og Stina livskvalitet forbedres nu væsentligt.
Stina
Claus 32 år, 3 sessioner
Klaus kommer til mig fordi han er blevet fyret og ikke ved hvad han skal gøre. Han har mange tanker omkring selve fyringen og har svært ved at sove. Han har overvejelser omkring hvad han videre skal og om hvorvidt han skal fortsætte med at være i salgsbranchen. Første skridt er at få ro på her og nu så Claus kan sove og dermed blive i stand til at tænke fremad. Herefter begynder vi at arbejde med værdier og hvad der er vigtig i Claus liv. Igennem dette arbejde opdager han nye ting om sig selv og han bliver afklaret omkring at han vil noget helt andet jobmæssigt og er klar til at gå efter det.
Claus
Anna 18 år, 2 sessioner
Anna kommer hos mig med problemer med at sove, tankemylder og angst for de kommende eksamener i 3.g i gymnasiet. Den første session har jeg fuldt fokus på at få mere ro på Anna. Det gør jeg ved at normalisere hendes symptomer og også ved at hjælpe hende med at fokusere på alt det der går godt og det hun er god til. Da hun kommer igen til en session mere fortæller hun at hun har sovet meget bedre siden sidst og der er lidt mere ro på tankerne. Hun er nu klar til det egentlige forandringsarbejde og finder selv nye overbevisninger og strategier hun kan bruge fremadrettet. Hun klarer eksamen og finder ro i både at få lavere og højere karakterer og at hun er helt OK uanset.
Anna

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at fortælle om netop din udfordring og høre om hvordan terapi vil kunne støtte dig. Det er helt gratis.